Skip to content Skip to footer

18. međunarodni sajam energetike u Beogradu

Beograd postaje epicentar inovacija u energetici jer otvara svoja vrata za 18. međunarodni sajam energetike na Beogradskom sajmu. Ovaj događaj će trajati od 28. do 30. novembra i obećava da će prezentovati revolucionarne tehnologije i održive pristupe energiji.

Posetioci će imati priliku da urone u svet obnovljivih izvora energije, pametnih rešenja za efikasno korišćenje resursa i tehnologija koje doprinose smanjenju ugljeničnog otiska. Sajam okuplja vodeće stručnjake, kompanije i entuzijaste koji će predstaviti najnovije proizvode i ideje za promociju održive energetike.

Očekuje se da će sajam biti platforma za razmenu znanja putem panel diskusija, predavanja i interaktivnih radionica. Ovi događaji će omogućiti posetiocima da se upoznaju s najnovijim dostignućima, ali i da stvore mrežu kontakata s ključnim akterima u energetskoj industriji.

Ovo će biti prilika da se na jednom mestu sagledaju mogućnosti i perspektive različitih tehnoloških rešenja.

Međunarodni sajam energetike se ističe kao prilika za investitore, preduzetnike i ljubitelje tehnoloških inovacija da se povežu, razmene ideje i možda čak sklope poslovne sporazume koji će oblikovati budućnost energetske tranzicije.

Svi zainteresovani za održivu budućnost energetike pozvani su da posete Beogradski sajam i budu deo ovog dinamičnog i inspirativnog događaja koji će promeniti način na koji posmatramo energiju.

Vest preuzeta sa: https://greennews.rs/energetska-odrzivost-u-fokusu-medunarodni-sajam-energetike-beograd-2023/

Prijavite se za naš Bilten!

Budite u toku sa najnovijim vestima iz oblasti zelene energije!


Intuit Mailchimp

SOLAR ZA SVI!

Pirke Solar © All Rights Reserved.